dimarts, 7 de juny del 2016

Alumnes de 3r B van a Ràdio Tàrrega

El passat dimecres 1 de juny, tres alumnes de 3r B van anar a Ràdio Tàrrega, on van fer una petita col·laboració al programa "De boca en boca". 


Van marxar de l'escola amb un formigueig a la panxa però tan bon punt van arribar-hi, els va desaparèixer com per art de màgia! Ens han dit que s'ho van passar d'allò més bé!


Un cop preparats, van parlar d'un dels projectes que han realitzat aquest curs els alumnes de 3r, "La meteorologia". Van explicar quins aparells utilitzaven els meteoròlegs i les meteoròlogues, des del termòmetre, passant pel pluviòmetre, l'anemòmetre, el penell i fins i tot l'higròmetre. També van parlar de la visita que ens va fer la meteoròloga Sònia Papell, gràcies a la qual van poder conèixer de ben aprop com es feien les previsions meteorològiques que veiem a la televisió (ara ja coneixem una mica millor els anticiclons, les isòbares, les borrasques i els fronts). Per acabar, van fer cinc cèntims de la sortida que vàrem realitzar a l'observatori de Pujalt, on tots i totes vam ser "meteoròlegs i meteoròlogues durant un dia". 


L'arribada a l'escola va ser molt emocionant, envoltats per les felicitacions dels companys i companyes de classe. Ho heu fet molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada